Medicals door heel Nederland


Naast het leveren van verkeersregelaars en brandwachten behoort ook medische beveiliging tot onze dienstverlening. Bij het organiseren van een evenement of in uw bedrijf wilt u verzekerd zijn van een veilige situatie. Dit kunt u doen door de aanwezigheid van EHBO en het ter beschikking stellen van medische voorzieningen. Bro Security & Services BV beschikt over ervaren medicals voor het waarborgen van de veiligheid in uw situatie.

 

Gegarandeerd een veilig gevoel

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed en passend adviseren. Wij vinden een persoonlijke benadering en maatwerk erg belangrijk. Doet er zich onverhoopt een calamiteit voor? Onze duidelijke protocollen zorgen ervoor dat we tijdig kunnen ingrijpen en escalaties worden voorkomen. Wij houden ons hoofd koel. Gegarandeerd een veilig gevoel, daar zorgen wij voor. Door onze heldere communicatie en professionele dienstverlening kunt u de beveiliging van uw bedrijf of evenement met een gerust hart aan ons overlaten.

 

Hoge service

Wij leveren medische hulpverlening en EHBO vanuit de visie: ‘Zorgplicht met hoge service’.  Dit houdt in dat wij tijdens werkzaamheden uw medewerkers en/of gasten het gevoel geven dat zij bij een incident in veilige handen zijn. Met een team van professionals en de juiste materialen, leveren wij de best mogelijke service.

 

De medicals zijn niet alleen medisch geschoold maar worden ook getraind in andere veiligheidsonderdelen als beveiliger, verkeersregelaar of brandwacht. Met deze kennis kunnen zij zich bij een incident nog beter inzetten en een veilige omgeving waarborgen.

 

Onze medicals werken door heel Nederland. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je ons bellen via 085-0080053 of een e-mail sturen naar info@brosecurityenservices.nl.